[MAP] Novi Grad Part II (Gotov)!

Započeo 3KvSi|, Mart 20, 2012, 16:04:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo,ovidje cu objaviti,sa kodovima,tako da mozete testat tko zeli,uradio sam do kraja,mislio sam raditi jos 2/3 dana,ali imam previse narudzbi,pa nestignem ,da ga dovrsim,ali ovo najglavnije,sam stavio!!

Vrijeme rada:2 dana!

Radio ja!

Slike!
Slikano,sa inace LCN Baze ili ti ga Yakuzza!!!
[/color]

Ove stijene,sam izbacio na cestu,tako sam ja htio,da nebi mislili da je pogreska!!!
[/color]

Uredjen Burg!!!

Obijekata ima preko 500!!
By Mee!!

Radim Sljedece!!

Web Dizajn,uredjivanje Foruma,Kategorija,Instalacija SMF,PHPa! : Znanost WebDizajna : 94%

MTA - Mappam,sve vrste,sta se tice cesta,tunela,konstrukcija,zgrada,burgova,ili salon auto/moto/brod! : ZNANOST Mappanja: 98%

Pawno - Prevadjam GameModove,dodajem neke komande,Editovanje,te ostale stvari : ZNANOST Pawn: 35%

GameMode - Ubacujem u GamePanel ,instalacija,i pokretanje servera u najkracem roku : ZNANOST GM : 99%

3KvSi| Web/Pawn/Mta Dizajner!

Neznam kako da stavim objekte,neda mi kodove pise preslo 500000 znakova u textu,nemogu niti na PM,kako skratiti!!

Sry za DP!
Poslednja Izmena: Mart 20, 2012, 16:11:35 POSLE PODNE od 3KvSi|
Radim Sljedece!!

Web Dizajn,uredjivanje Foruma,Kategorija,Instalacija SMF,PHPa! : Znanost WebDizajna : 94%

MTA - Mappam,sve vrste,sta se tice cesta,tunela,konstrukcija,zgrada,burgova,ili salon auto/moto/brod! : ZNANOST Mappanja: 98%

Pawno - Prevadjam GameModove,dodajem neke komande,Editovanje,te ostale stvari : ZNANOST Pawn: 35%

GameMode - Ubacujem u GamePanel ,instalacija,i pokretanje servera u najkracem roku : ZNANOST GM : 99%

Quilound_Williams

ovo ti je extra pohvale a mozes kodove staviti na http://www.pastebin.com/ i samo vamo link dati 100000000000000000000000000000000000000000/10

nije lose ;) 10/10, kolko je odprilike odaljeceno od obale do kraja ?

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Evo Kodovi,da nadodam,bice update,znaci produzenje,ali sumnjam,da ce biti ovih dana,imam drugog,posla u MTAu!

http://pastebin.com/v7LpgBAe
Radim Sljedece!!

3/10 Radi truda mapa je skroz losa Preklapaju se objekti,ruzno izgleda,skroz nonrp
Zene i Alkohol !

Ne preklapaju se sve,gle drugacije nemozes grad napraviti,nema ravnih povrsina,imas samo stijene,i planine,nemozes drugacije napraviti,probao sam ja sve,ovo je najravnije!!!!  Skini ubaci u kucni pa testaj!
Radim Sljedece!!

Sve se moze naci da se an preklapa :D Ja sm prije 7 dana radio ostvrvo ABD bice uskoro slike pa ces vidjeti da moze :D
Zene i Alkohol !

hhehe dobra mapa 10/10 radim i ja jedan grad vec  :D vec 3 dana  8)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz