[MAP] Profesionalni burg!

Započeo 3KvSi|, Mart 16, 2012, 19:15:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Radio:Ja!
Vrijeme rada:jucer 10min,danas 30min! :P
Napomena:Burg na 2 kata!!

Predstavljam vam!!

Profesionalni Burg koji ce se koristiti na UrbanGaming-u Rol3Play

Slike:

Kat 1.Unutrasnjost!

Kat 2.Unutrasnjost!

Napomena:Nije prenatrpano,niti preukraseno,nevolim bas to!!

Mapa ce se koristiti na Urban Gammingu!!!   I premjestiti pod slike,pod krivo sam postavio,nedam kodove :D!
Poslednja Izmena: Mart 16, 2012, 19:18:53 POSLE PODNE od 3KvSi|
Radim Sljedece!!

Web Dizajn,uredjivanje Foruma,Kategorija,Instalacija SMF,PHPa! : Znanost WebDizajna : 94%

MTA - Mappam,sve vrste,sta se tice cesta,tunela,konstrukcija,zgrada,burgova,ili salon auto/moto/brod! : ZNANOST Mappanja: 98%

Pawno - Prevadjam GameModove,dodajem neke komande,Editovanje,te ostale stvari : ZNANOST Pawn: 35%

GameMode - Ubacujem u GamePanel ,instalacija,i pokretanje servera u najkracem roku : ZNANOST GM : 99%

3KvSi| Web/Pawn/Mta Dizajner!

Jedan od najkvalitetnijih burgova!

Sve pohvale!
Stay hungry, Stay foolish  :)

Ali bas znaci bas mi se ni malo ne svidja 0/10 da moze ispod 0 dao bih ti,ovo je jedno sranje obicno od mape cujes vidji druze kako si nadzidza ove palme i ovo vidji kako je natrpano i nadzidzao pih ostroga mi goreg ga nisi mogao izpamapat mici ovo nemoj stavljat na server ovo je bruka i sramotra za bratstvo balkanskih severa  8)

Gle,sta ti nevalja,nemoras komentirati,jel neznas sa kime imas,posla,tako da brisi kom!!!!
Poslednja Izmena: Mart 16, 2012, 19:37:56 POSLE PODNE od 3KvSi|
Radim Sljedece!!

Web Dizajn,uredjivanje Foruma,Kategorija,Instalacija SMF,PHPa! : Znanost WebDizajna : 94%

MTA - Mappam,sve vrste,sta se tice cesta,tunela,konstrukcija,zgrada,burgova,ili salon auto/moto/brod! : ZNANOST Mappanja: 98%

Pawno - Prevadjam GameModove,dodajem neke komande,Editovanje,te ostale stvari : ZNANOST Pawn: 35%

GameMode - Ubacujem u GamePanel ,instalacija,i pokretanje servera u najkracem roku : ZNANOST GM : 99%

Citat: 3KvSi| poslato Mart 16, 2012, 19:37:02 POSLE PODNE
Gle,sta ti nevalja,nemoras komentirati,jel neznas sa kime imas,posla,tako da brisi kom!!!!

ajde ti se malo manje hvali ! Ima svako svoje misljenje zato pssssss

meni se osobno svidja

Citat: Mr.WorldWide poslato Mart 16, 2012, 19:38:49 POSLE PODNE
Citat: 3KvSi| poslato Mart 16, 2012, 19:37:02 POSLE PODNE

ajde ti se malo manje hvali ! Ima svako svoje misljenje zato pssssss

meni se osobno svidja
Lik naivan,sta nisam stavio kodove,po krivo sam postao,premjestii ce se!!
Radim Sljedece!!

Navikni se i na negativne komentare,bilo bi sjajno kada bi se svima svidelo...

Btw,dobar burg...

Citat: |BU|Didee poslato Mart 16, 2012, 19:35:02 POSLE PODNE
Ali bas znaci bas mi se ni malo ne svidja 0/10 da moze ispod 0 dao bih ti,ovo je jedno [cenzura] obicno od mape cujes vidji druze kako si nadzidza ove palme i ovo vidji kako je natrpano i nadzidzao pih ostroga mi goreg ga nisi mogao izpamapat mici ovo nemoj stavljat na server ovo je bruka i sramotra za bratstvo balkanskih severa  8)

Ako se hoćeÅ¡ vrijeÄ'at, možemo, bez problema...
To što mi tebi kodove nedamo je tvoj problem ne naš..

Ah... Ako je ovo sramota za bilo koji od balkanskih servera, onda si ti sramota za čovječanstvo...
-isprike moderatorima, samo (us)poredba
Stay hungry, Stay foolish  :)

Vegas.

Profesionalno ?! Ovo uopste nije ! Drveca ti vire iz trave sto je NONRP, takodje neprecizno uradjeno ! 5/10

Kuku gore mape nisam gleda kuku!
Gledaj kako su ti stubovi razdvojeni neravni pi pi kuku grdjeg burga nisam gleda!

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Puma

Uzas, iskreno 3/10.. 3 zbog truda, uzasno je, ovo nije profesionalni burg iskreno, i moras primati kritike, kao prvo neprecizno, kao drugo non rp, kao trece jetdoor???

Ti si uradio tvoje 3-4 Mape , postavio na BS , dobio na tim mapama dobre ocene . . I ti ovo nazivas "profesionalinm burgom " ?
Meni se ovo uopste ne svidja . . 0/10

SaneK

Pa skome ima to Posla? Kao, da si ti neki Corleone, da cemo se te bojat. Samo posto si Arogantan evo ti 5/10 ;) Da bi ljepo uzimao kritiku dobio bi vise ;)

Nije lose 6/10
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz