Indigo Gaming x3.0

Započeo Purdinho, Decembar 11, 2021, 02:49:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ivo Dev poslato Mart 25, 2023, 08:54:34 PRE PODNE
Sve u svemu u 2k22-2k23 je samp postao jedno veliko sranje jer su se svi serveri na kojima sam volio igrati zatvorili.I glupo mi je to otvoriti server i nakon manje od 3 tjedna rada ključ u bravu
A na kojima tačno serverima si voleo igrati, Nova Kuća možda?

Citat: R' poslato Mart 25, 2023, 13:38:01 POSLE PODNE
A na kojima tačno serverima si voleo igrati, Nova Kuća možda?
ukleta luda stara 300 kuce

a jarane jebo te ovo kad nema ni org ni vozila umres dok kreiras

Citat: Benjamin211 poslato April 03, 2023, 23:10:56 POSLE PODNE
a jarane jebo te ovo kad nema ni org ni vozila umres dok kreiras

uh, sranje mod zato sto nema kreiranih vozila jadan moras sam..

Citat: Ivo Dev poslato Mart 25, 2023, 08:54:34 PRE PODNE
Sve u svemu u 2k22-2k23 je samp postao jedno veliko sranje jer su se svi serveri na kojima sam volio igrati zatvorili.I glupo mi je to otvoriti server i nakon manje od 3 tjedna rada ključ u bravu

Ti znas nesto o tome ? SAMP je postao jedno veliko smece, ali ne iz razloga koje ti navodis. Postao je smece zbog tebe i takvih kao sto su kao ti, veliki mocni skripteri, developeri, textdraweri, maperi, itd... Vi samoprozvani imbecili. Ti ces da pricas nesto o SAMP-u koji nisi u zivotu nisi iskoristio me i do komande. Vi nesto da pricate. Samp je propao zbog vas takvih, zbog vas koji hocete da otvarate servere a nemate dva grama mozga u glavi, kao sto nemate ni dostojanstva... Vi nesto da pricate o tome kako je SAMP propao il je sranje. Nabijem vas na kurac kolektivno sve, vi dajete sebi za pravo da pricate nesto o SAMP-u i propadanju istog, sakrijte se u u tu vasu sobu u ormar i ne izlazite napolje, bolje po sve na svetu.

Citat: realnaith poslato April 04, 2023, 09:55:05 PRE PODNE
Ti znas nesto o tome ? SAMP je postao jedno veliko smece, ali ne iz razloga koje ti navodis. Postao je smece zbog tebe i takvih kao sto su kao ti, veliki mocni skripteri, developeri, textdraweri, maperi, itd... Vi samoprozvani imbecili. Ti ces da pricas nesto o SAMP-u koji nisi u zivotu nisi iskoristio me i do komande. Vi nesto da pricate. Samp je propao zbog vas takvih, zbog vas koji hocete da otvarate servere a nemate dva grama mozga u glavi, kao sto nemate ni dostojanstva... Vi nesto da pricate o tome kako je SAMP propao il je sranje. Nabijem vas na kurac kolektivno sve, vi dajete sebi za pravo da pricate nesto o SAMP-u i propadanju istog, sakrijte se u u tu vasu sobu u ormar i ne izlazite napolje, bolje po sve na svetu.
isk ja sam noviji maper ali se ne uzdizem i ne glumim majmuna

Citat: realnaith poslato April 04, 2023, 09:55:05 PRE PODNE
izgore mi cigara dok sam procitao

Galardo

*

mgWhosyGD

Da vas nema, tacno bi mi bilo dosadno na poslu.