Dinamicno kreiranje kioska (brza hrana) - MySQL

Započeo emmett wajtt, Februar 05, 2023, 23:31:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: Filterskripta
Slike ili Video: https://www.youtube.com/watch?v=e2e3RqJ-bcc
Opis i dodatne informacije: Tekst
Download link: https://pastebin.com/Mfpq1Zta
Scan link: source je retardi za sta ce vam scan link uopste, necu .exe objaviti kao fs/lib
Credits: Svi likovi sto su kreirali/pomogli kreiranju biblioteka koje ova fs koristi.

PROCITAJ: Prilagodite svojoj skripti, potrebno vam je par biblioteka (ysi includes, samp-easy-dialogs, a_mysql+pp-mysql itd), nije samo ubacio sam i radice, nece raditi.  ;)
Ko zna prilagodice, ko ne zna, jebiga nek se snalazi nekako..

A i ovo sam objavio onako da osvezim postove, najklasicniji sistem iz moda, bzvz.
najjaci skripter

Citat: Paradox West poslato Februar 05, 2023, 23:32:33 POSLE PODNE
sistem je brutalica kao i uvek
A hvala al dzabe kad ce doci pola njih i isprozivati kako ovo nije filterskripta jer nije zavrsena i nece znati da prilagode svom modu.
najjaci skripter

Ovo nije filterskripta, barem završi pa objavi + stvaraju se greške u kompajleru kada ubacim

Citat: i see death around the corner poslato Februar 05, 2023, 23:39:08 POSLE PODNE
Ovo nije filterskripta, barem završi pa objavi + stvaraju se greške u kompajleru kada ubacim
moras update streamer
najjaci skripter

Citat: deksyseksy (mozda emmett?) poslato Februar 05, 2023, 23:33:25 POSLE PODNE
A hvala al dzabe kad ce doci pola njih i isprozivati kako ovo nije filterskripta jer nije zavrsena i nece znati da prilagode svom modu.
pa i nije poenta toga da oni sam ododju skinu i roknu u svoj mod kao radit ce, mora se malo mozak upaliti

topić
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: Galardo poslato Februar 06, 2023, 12:21:02 POSLE PODNE
Ubit cu te sto se jos uvijek zajebajes sa ovim glupostima.
dosadno mi jebiga, radim ja i druge stvari ne boj se
najjaci skripter