MIAMI BEACH - VEHICLE CONTROL TD

Započeo fortzz, Jul 20, 2021, 20:03:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Fortebracci (fortz)
Slike ili Video: https://ibb.co/4R1FYd8
Opis i dodatne informacije: Vehicle Control textdraws rađeni za Miami Beach, rađeno nabrzinu nekih 15-tak minuta, neki fazon FiveM-a.. Ocjene 1 do 10

slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

Malo neprecizno ali lepo izgleda, pohvale za trud! GJ!
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: ᴛʜᴇꜱᴍᴏᴋᴇ poslato Jul 20, 2021, 20:14:05 POSLE PODNE
Malo neprecizno ali lepo izgleda, pohvale za trud! GJ!
ma nešto sam nabrzinu, trebo u grad, pa rekoh da odradim, 15-tak minuta, nisam ni gledo jel precizno, hvala svakako :)

Citat: fortzz poslato Jul 20, 2021, 23:25:27 POSLE PODNE
ma nešto sam nabrzinu, trebo u grad, pa rekoh da odradim, 15-tak minuta, nisam ni gledo jel precizno, hvala svakako :)
ne rade se tako td-ovi
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Jul 21, 2021, 14:32:42 POSLE PODNE
ne rade se tako td-ovi
braca trebo sam brzo odraditi, tako je tražio i vlasnik, i svidjelo mu se, kakvi su bili prošli koje je imao, da ne pričam..

q3z

*

onako, ne svidja mi se samo jer me podseca na fivem u sampu....

Citat: fortzz poslato Jul 21, 2021, 14:35:02 POSLE PODNE
braca trebo sam brzo odraditi, tako je tražio i vlasnik, i svidjelo mu se, kakvi su bili prošli koje je imao, da ne pričam..
Nemoj meni tih prica, uradio sam brzo i eto bla, bla, bla....
Kad udjes u tde onda uradi kako treba, jer i ja sam znao po 2-3h ostati u igrici dok ne uradim kako treba i opet mi nesto fali. Znaci ti i svako ko se izvlaci na foru nisam imo vremena, brzo su odradjeni, nemojte to molim vas. Ako ste imali za to malo i da uploadujete sliku, otvorite topic i postavite imate i da odradite kvalitetan td.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Jul 23, 2021, 15:46:12 POSLE PODNE
Nemoj meni tih prica, uradio sam brzo i eto bla, bla, bla....
Kad udjes u tde onda uradi kako treba, jer i ja sam znao po 2-3h ostati u igrici dok ne uradim kako treba i opet mi nesto fali. Znaci ti i svako ko se izvlaci na foru nisam imo vremena, brzo su odradjeni, nemojte to molim vas. Ako ste imali za to malo i da uploadujete sliku, otvorite topic i postavite imate i da odradite kvalitetan td.
dobro braca ja kažem onako kako je meni bilo, ako treba postaviću slike gdje sam mu i piso da ću ići u grad, 10 do 8 je bilo tako da ono.. njemu je nešto trebalo, uglavnom što prije da mu uradim da šalje tom svom vlasniku ko god da je sa Miami Beach-a.. uživajj

Citat: fortzz poslato Jul 23, 2021, 17:26:14 POSLE PODNE
dobro braca ja kažem onako kako je meni bilo, ako treba postaviću slike gdje sam mu i piso da ću ići u grad, 10 do 8 je bilo tako da ono.. njemu je nešto trebalo, uglavnom što prije da mu uradim da šalje tom svom vlasniku ko god da je sa Miami Beach-a.. uživajj
ne radi se to tako :(
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Jul 24, 2021, 01:06:42 PRE PODNE
ne radi se to tako :(
jebiga braca tako je taj vlasnik tražio, a i uostalom mu se sviđa, nikad nije kasno da se fixa šta treba :D

nah, td je dobar al si mogo u cosak il negde ne potrebno je toliko mnogo mesta uzima, pohvale za trud, GJ
SAJKBHDSAGBHDVGASVGDFASVGD