Attachments ili vam Dodatci na tijelu igraca

Započeo MaEsTrOo, Novembar 29, 2024, 17:32:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema koju ste postavili nije po pravilima foruma.
Razlog zakljucavanja: Pravila

Molimo Vas da procitate glavna pravila foruma kao i pravila ovog podforuma.
Poslednja Izmena: Novembar 29, 2024, 20:20:38 POSLE PODNE od markosimic Razlog: Gde su slike

Super je.

Sviđa mi se što koristiš EasyDialog. Stvarno je bomba. Sve se prenemažem da li da krenem njega koristiti, ali na neke sisteme što radim gde imam nekoliko dialoga, sve mi je nekako nepotrebno.

SP
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

[ PAWN ] Soko MySQL Log/Reg System - Work in progress

Citat: Dragi poslato Novembar 29, 2024, 17:39:58 POSLE PODNESuper je.

Sviđa mi se što koristiš EasyDialog. Stvarno je bomba. Sve se prenemažem da li da krenem njega koristiti, ali na neke sisteme što radim gde imam nekoliko dialoga, sve mi je nekako nepotrebno.

SP
Hvala na lijepim recima! Ja sam ga poceo praktikovat ima vise 5-6 mjeseci pa eto ne mogu sad bez njega slazem se za to sto kazes kao da je nepotrebno nekada isto i ja takvo misljene imam haha!

Neka ovo bude primer svima.

Jasno pisu pravila i ja ih se striktno drzim. Nemoj da postavljate temu ako ne mozete ispuniti minimalne uslove koji apsolutno nisu teski i jako su jednostavni. To sto vi nemate vremena, imate neki problem sa modom i slicno, nije moj problem. Ovo je filterskripta, mozes pokrenuti blanko mod sa ovim i ucitati istu, slikati i postaviti. Ispostovao sam neko vreme i javio ti za slike, ti si meni rekao kako ja trebam voditi svoj PDF pa cu ti pokazati kako se to radi.

Citat: MaEsTrOo poslato Novembar 29, 2024, 18:31:15 POSLE PODNENisam u mogucnosti ukoliko ne postavim u roku od 24h zamolio bih te onda da removas jer imam nekog posla zavrsit pa kad budem mogao !

Citat: MaEsTrOo poslato Novembar 29, 2024, 19:13:28 POSLE PODNEZamolio bih te da budes malo razuman imam par problema na modu trebam to fixat nisam u mogucnosti slikat LP

Necu da budem razuman, pravila su jasno postavljena i razumna. Idete ispred sebe i bez svih stvari koje trebate ispuniti.
Razumno bi bilo da ne kacite stvari samo da bi okacili, bez da pokrivate bare minimum.

Lock.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.