Najbolji sajt za free cs:go skinove, igrice, Fortnite buckse...

Započeo berroni.pwn, Decembar 09, 2018, 15:08:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gamehag je sajt na kojem igrate igrice, dobijate poene i kasnije ih mjenjate za nagrade. Pored CS:GO skinova, Steam/Origin/Uplay igrica i Walleta i Fortnite Bucksa možete dobiti i novac na vašu karticu, gejmersku opremu, Battle.net wallete itd itd itd.
Jednostavno izvrÅ¡avate taskove i dobijate nagrade. Igranje igrica i zavrÅ¡avanje odreÄ'enih taskova nije jedini način da dobijete poene(Soul Gemove), pored toga možete spamovati forum i tako dobijati, možete pisati Artikle, možete svoje zaraÄ'ene SG-ove betovati na ruletu, možete zavrÅ¡avati surveye...

Razlika izmeÄ'u Gamehaga i ostalih sličnih sajtova jeste to Å¡to je Gamehag jedini sajt koji daje free stvari za taskove a ne traži previÅ¡e vremena.
http://prntscr.com/lso9pi - 88$ koje sam ja zaradio na ovom sajtu za nekih 5 mjeseci, koliko koristim Gamehag. ( http://prntscr.com/lsoa5h )
https://steamcommunity.com/id/UchihaMadaraaaaaaaa - Moj Steam profil kojeg mi je izgradio Gamehag, Gamehag sam počeo koristiti sa 70 igrica i praznim Inventoryem, a sada imam 138 igrica i dobrih CS:GO skinova.



LINK - https://gamehag.com/r/480538 | U pitanju je moj referral link, molim vas da ukoliko budete započinjali na Gamehagu, da počnete sa tim linkom kako bih ja dobio nešto od vas, a i vi ćete dobiti poena dovoljno za početak.

P.S. Ukoliko vam je bilo kakva pomoć potrebna, kad se registrujete kontaktirajte me tamo - nemojte mi slati poruke ovdje.


GG prekuco si i mn sto se tice shit igara na steamu xd
Add me id/harexe