Exodus RolePlay‚ v1.0~By Tony Zero~

Započeo Tony Zero, Novembar 15, 2010, 22:29:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.



Cobra 11

care hvala....bas cu ga isprobat...

EDIT: evo sad sam compile... i izbaci mi ovo...

C:\Documents and Settings\Žule\Desktop\Exodus\gamemodes\exodus.pwn(83194) : error 017: undefined symbol "GetPlayerCameraPos"
C:\Documents and Settings\Žule\Desktop\Exodus\gamemodes\exodus.pwn(83195) : error 017: undefined symbol "GetPlayerCameraFrontVector"
C:\Documents and Settings\Žule\Desktop\Exodus\gamemodes\exodus.pwn(83191) : warning 203: symbol is never used: "playerid"
C:\Documents and Settings\Žule\Desktop\Exodus\gamemodes\exodus.pwn(84044) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase


2 Errors.


a ovako je u modu...
GetPlayerCameraPos(playerid, cx, cy, cz);
    GetPlayerCameraFrontVector(playerid, fx, fy, fz);


pa ako neko zna... mislim da je do ovog cx,cy, cz, fx, fy, fz
ali nisam siguran
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 15:31:23 POSLE PODNE od Cobra 11

E mod ti je super. Samo zasto si napravio da svi mogu vozati auta koja zele npr. ja nisam ni u jednoj organizaciji a mogu vozat auta od policije i svake bande. Kako to da napravim da auta mogu vozati samo clanovi organizacije cija su auta.

fino sam u prvom postu napisao..
OVAJ MODE NIJE ZA POCETNIKE
to sam napisao zato sto sam ja mod prilagodio sebi,stavio da svi mogu voziti auta bandi a vama se to ne svidja,a pocetnici to ne znaju popraviti...




Ovo je odlicno svaka cast ma best GameMod u svjetu ovakav mod bi trebao naplatiti 20 eura a dajes ga za dzabe pokusacu da za svoj serevr uradim i dodam i da svako nemoze voziti auta

black_dota

a to ces uraditi tako sto ces ili otvoriti temu ili mene smarati na pm -.-


dobar ti je gm bolje da si prodo za neke sitne pare da ipak zaradis nesto ali jbg :(

sta ce mi pare...ionako to nisu neke pare od kojih mogu uzivati..vise volim da vidim neke pohvale i komentare na moj mod koji sam pravio neznam ni ja kolko..





Zlatan_Ibrahimovic

Netko govori da je dobro mappan a ja ne vidim nigdje u nicijoj bazi da se mogu otvarati kapije osim osnovnih kao sto svugdje ima PD,FBI I MILITARY.A i lici na raven 100 %.Makar da ste jos sta editovali ali niste nazalost.Vide se ikone na mapama od ravena mislim gangzone.A baze nisu ni premjestene isti broj auta ili tako nes.Mislim da je samo fbi premjesten tako nes...

pa jesam rekao da je edit ravensa..toliko o cijenjenju necijeg truda  >:( ali jos malo ce Exodus v2.0..pa ce biti na prodaji za 30 uera




Zlatan_Ibrahimovic

-.- rekao si da cete objaviti 2.0 a sad je na prodaju  :-\

pa moj je GM,valjda radim sta ocu,ako ga objavim,nema problema,ako ga prodam,nema probme.a...tako dao..svejedno,...ako budem prodavao bice poskup..




Zlatan_Ibrahimovic

Svako bi sam mogao napraviti dobar mod od ravena editujes ga dobro i eto ti moda.Ali pitanje je hoces li editovati kako treba ili ces samo napraviti zbugovan...Ali zato imamo naj boljeg skriptera Djuru,uvijek mu je dobar mod i bez bugova ko njegovo dostigne ubijem se :).Vidite ako ste dobar skripter dobar mod i napravis.Nego neki mogu od dobrog napraviti zbugovan.Treba razmisljati dok skriptas.Na exodusu ste samo malo mappali to moze svako.
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 22:34:05 POSLE PODNE od Luis Mendoza |Xerox|

wtf??malo mapali??ti nisi ucestovao u radnji gamemoda tako da ne znas koliko se naporno radilo za njega...