PARTNERI:
-UPOZORENJE-

Samo registrovani članovi mogu da vide/koriste forum u celini.
Prijavite se ili registrujte nalog na Balkan SA-MP forumu.


Autor Tema: [POMOC] String kao datum  (Pročitano 116 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže !вυ!ѕєуzιιι¢н™.amx

  • Transformer
  • *
  • Poruke: 97
  • Pol: Muškarac
  • ~ Balkan Ultimate Head Admin ~ Scripter & Mapper ~
    • Balkan Ultimate
[POMOC] String kao datum
« poslato: Jul 12, 2013, 10:41:43 pre podne »
Skripta koju koristim: Moj mod od 0
Detaljan opis problema: Pokusavam napraviti spremanje datuma u string
Dio skripte: new Year, Month, Day;
getdate(Year, Month, Day);
new datum[256];
format(datum, sizeof(datum), "%i/%i/%i", Day, Month, Year);
mysql_format(1, Query, "UPDATE `igraci` SET `Datum` = %d WHERE `Ime` = '%e'", datum, Ime(playerid));
mysql_query_callback(playerid, Query, "SpremiStatistiku");

I stalno mi returna 49 valjda se podijeli ili whatever...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
« Poslednja izmena: Jul 12, 2013, 10:41:57 pre podne !вυ!ѕєуzιιι¢н™.amx »

Mike Downhill × Scripter & PHP Developer × Balkan Ultimate Head Admin

Respect Vegas, Chris, Dude
 

pax95

  • Gost
Odg: [POMOC] String kao datum
« Odgovor #1 poslato: Jul 12, 2013, 11:12:49 pre podne »
mysql_format(1, Query, "UPDATE `igraci` SET `Datum` = %s WHERE `Ime` = '%e'", datum, Ime(playerid));I string datum ti je prevelik mislim ne treba toliki....
 

Van mreže FireMan

  • Soldier
  • *
  • Poruke: 504
  • Pol: Muškarac
Odg: [POMOC] String kao datum
« Odgovor #2 poslato: Jul 12, 2013, 13:13:20 posle podne »
"UPDATE igraci SET Datum = '%s' WHERE Ime = '%s' ", DB_Escape(datum), DB_Escape( Ime(playerid) ) );