PARTNERI:

* Marketing

-UPOZORENJE-

Samo registrovani članovi mogu da vide/koriste forum u celini.
Prijavite se ili registrujte nalog na Balkan SA-MP forumu.


Autor Tema: [Pomoć] "Trebam nešto" - tema  (Pročitano 113711 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži x3mm

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 18
Odg: "Trebam nešto" - tema
« Odgovor #2355 poslato: Januar 12, 2019, 19:35:42 posle podne »
Treba mi onaj TextObject Editor, trazio na yt i po stranicama nigdje ne radi link. Onaj sto je Levu napravio, tako nesto.
 

Van mreže .pwnAmx

Odg: "Trebam nešto" - tema
« Odgovor #2356 poslato: Januar 12, 2019, 19:39:36 posle podne »
Moze neko da mi da ukoliko postoji tutorial za duple poene(happy hours)
 

Na mreži Gaucho69

Odg: "Trebam nešto" - tema
« Odgovor #2357 poslato: Januar 17, 2019, 19:53:24 posle podne »
Treba mi neki fs tuning systema da cuva tuning u onim default garazama Hvala  ;)
 

Na mreži youngdeal

Odg: "Trebam nešto" - tema
« Odgovor #2358 poslato: Januar 17, 2019, 20:06:04 posle podne »
Treba mi neki fs tuning systema da cuva tuning u onim default garazama Hvala  ;)
primjer
 
Pawno Code: [Izaberi]
CMD:sacuvajkomponente(playerid,params[])
{
if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid,-1,"Ne nalazite se u vozilu!");
new idvozila = GetPlayerVehicleID(playerid);
new idpvozila = p_Info[playerid][VoziloID]; // ovdje zamijeni
new brojkomp[14];
brojkomp[0] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 0);
brojkomp[1] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 1);
brojkomp[2] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 2);
brojkomp[3] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 3);
brojkomp[4] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 4);
brojkomp[5] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 5);
brojkomp[6] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 6);
brojkomp[7] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 7);
brojkomp[8] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 8);
brojkomp[9] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 9);
brojkomp[10] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 10);
brojkomp[11] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 11);
brojkomp[12] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 12);
brojkomp[13] = GetVehicleComponentInSlot(idvozila, 13);
if(brojkomp[0] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta0] = brojkomp[0];
}
if(brojkomp[1] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta1] = brojkomp[1];
}
if(brojkomp[2] != 0)
  {
  VoziloInfo[idpvozila][Komponenta2] = brojkomp[2];
}
if(brojkomp[3] != 0)
  {
  VoziloInfo[idpvozila][Komponenta3] = brojkomp[3];
}
if(brojkomp[4] != 0)
  {
  VoziloInfo[idpvozila][Komponenta4] = brojkomp[4];
}
if(brojkomp[5] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta5] = brojkomp[5];
}
if(brojkomp[6] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta6] = brojkomp[6];
}
if(brojkomp[7] != 0)
  {
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta7] = brojkomp[7];
}
if(brojkomp[8] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta8] = brojkomp[8];
}
if(brojkomp[9] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta9] = brojkomp[9];
}
if(brojkomp[10] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta10] = brojkomp[10];
}
if(brojkomp[11] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta11] = brojkomp[11];
}
if(brojkomp[12] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta12] = brojkomp[12];
}
if(brojkomp[13] != 0)
{
VoziloInfo[idpvozila][Komponenta13] = brojkomp[13];
}
return 1;
}

public OnVehiclePaintJob(playerid, vehicleid, paintjobid)
{

if(VoziloInfo[p_Info[playerid][VoziloID]][vSpawnID]==vehicleid)
{
VoziloInfo[p_Info[playerid][VoziloID]][PaintJob] = paintjobid;
}
    return 1;
}
69
 

Na mreži x3mm

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 18
Odg: "Trebam nešto" - tema
« Odgovor #2359 poslato: Januar 19, 2019, 14:04:30 posle podne »
Treba mi Disarm system nesto kao na Skill Areni.
Probao sam onaj vec sto ima ovdje na forumu, ali izbacuje mi errore, a sve sam tocno ubacio, pa ako ima neko drugi ;)
 

Van mreže Nevidljivi

  • Pee-Wee
  • *
  • Poruke: 46
  • Pol: Muškarac
Odg: "Trebam nešto" - tema
« Odgovor #2360 poslato: Januar 19, 2019, 23:25:11 posle podne »
Meni bi trebalo da se uradi kao naprimer na Balkan School-u Vipa aktiviras pomocu donatorskih poena e tako da mi neko napravi te donatorske poene isto ko na bs i da napravi tu cmd:dpaketi ili tako sta bilo

kad ja ukucam /dpaketi da mi izadje kao nesto i pise:

Vip1
Vip2
Vip3
Vip4
Vip5
Vip6
i ja udjem u koji hocu naprimer u Vip 1 i onde pise naprimer trajanje Vipa 1 na 5 dana kosta  1 donatorski poen, onda trajanje Vipa 1 na 10 dana kosta 2 donatorska poena i tako isto udjem u Vip 2  i naprimer pise trajanje Vipa 2 na 5 dana kosta 2 donatorksa i tako dalje.Znam da je ovo mnogo tesko ali kad bi mogao neko da uradi...
« Poslednja izmena: Januar 19, 2019, 23:27:43 posle podne Nevidljivi »