[POMOC] Respawn vozila

Započeo Streetboy, Avgust 08, 2012, 16:18:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Skripta koju koristim: GG
Detaljan opis problema: Znate vec ,auto se respawn kada si admin lvl 3+ a sidjes sa auta ,kada prodjes pored nekog drugog auta takodje ako si admin lvl3+
Dio skripte: nzm koja treba
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): evo video... http://tinypic.com/player.php?v=2n7nn0n&s=6 ovo sto svitka crno je do mog compa... msm tako je sada kada sam snimao...

Daj dio skripte /rac

___________________________________________________________________________________
HostName: [YUE]YunitedEuropa Rol3Play
Address:  193.192.59.233:7794
Players:  5 / 20
Ping:     71
Mode:     [YUE:RP]v2.1
Map:      Beograd

Evo izvadio sam ti ovo iz GG
else if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 4)
	 	{
		    if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid) && GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER)
		    {
					new Float:pX, Float:pY, Float:pZ;
					GetPlayerPos(playerid, pX, pY, pZ);
					new Float:vX, Float:vY, Float:vZ;
					new Found = 0;
					new vid = 0;
					while((vid < MAX_VEHICLES) && (!Found))
					{
		   				vid++;
		   				GetVehiclePos(vid,vX,vY,vZ);
		   				if((floatabs(pX - vX) < 3.0) && (floatabs(pY - vY) < 3.0) && (floatabs(pZ - vZ) < 3.0) && (vid != GetPlayerVehicleID(playerid)))
					    {
					    SetVehicleToRespawn(vid);
				    	}
					}
					if(!Found)
		   			{
			}
		}
	}
to ti se nalazi pod OnPlayerKeyStateChange

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Nikola brate,hvalaaaaaaa punoo!! Ti ovdje po meni najbolje znas da skriptas(od ovih koji hoce da pomognu)! JOS JEDNOM HVAA!!!!!  :o :o :o :o :o :o :o :o