Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ima li Bosanski host  (Posjeta: 222 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Beginner
*
« na: Ožujak 14, 2010, 04:44:10 »

Ev trazim bosanski host pa mi javite ako ima.
Evidentirano
Ludi Grad
Gost
« Odgovor #1 na: Ožujak 14, 2010, 05:32:38 »

Ev trazim bosanski host pa mi javite ako ima.

www.solucija.ba  Namigujem  Cool
Evidentirano
Homeboy
*
Spol: Muški
« Odgovor #2 na: Ožujak 15, 2010, 02:34:19 »

Koja lagga. Imaju ping faker. -.-
Evidentirano
Ludi Grad
Gost
« Odgovor #3 na: Ožujak 15, 2010, 04:53:47 »

Koja lagga. Imaju ping faker. -.-
ne gubi se majke ti....... Ljudi vi nes pricate laga ovo laga ono, ne valja ovo ne valja ono.....prvo isprobaj na svoje oci i da si ti vlasnik pa onda nesto seri!!!
Evidentirano
Homeboy
*
« Odgovor #4 na: Ožujak 15, 2010, 10:03:14 »

Igro sam ja na njihovim serverima, na CS serveru, laggalo po cijele dane. Tada sam jos igrato na MSCounter, tako nekako se zvao server. ZIVI LAG!
Evidentirano
Ludi Grad
Gost
« Odgovor #5 na: Ožujak 15, 2010, 10:19:50 »

Igro sam ja na njihovim serverima, na CS serveru, laggalo po cijele dane. Tada sam jos igrato na MSCounter, tako nekako se zvao server. ZIVI LAG!
Mozda prije jeee bilo [cenzura].....ali zadnjih 3 mjseca su sasvim ok sto se tice laga....
Evidentirano
Pee-Wee
*
« Odgovor #6 na: Ožujak 18, 2010, 04:32:02 »

uopste ne laga , nego je tebi kompjuter [cenzura]

i nemoj da se pravdas marijane , svaki post pravis i moras nesto komentarisati ko neki komentator hrvacke.
Evidentirano
Homeboy
*
« Odgovor #7 na: Ožujak 23, 2010, 04:10:18 »

Meni je kompjuter [cenzura].  Ili ne...

Decko, ti se jos nisi rodio kad sam ja igrao igre i testirao hosting tvrtke i njihov lag. Uostalom, nisam jedini koji se zalio na Soluciju. Preoptereceni su im bili serveri zbog jeftinih ponuda, ali se cini da vise nisu. Valjda su nabavili jos koji server.

P.S. Ivane, ne mjesaj se u nesto o cemu nemas pojma. Takodjer, nije hrvacki, vec hrvatski.
Evidentirano
matemandbrnaze742
Gost
« Odgovor #8 na: Ožujak 23, 2010, 04:43:30 »

Solucija  Sirast Sirast laga kao kur** imao sam njihov CoD2 Serer asti majke od laga nisam mogao igrat.
Evidentirano
Homeboy
*
« Odgovor #9 na: Ožujak 24, 2010, 11:17:32 »

I sad sam ja jedini koji sere.  Sirast
Evidentirano
iYoko
Gost
« Odgovor #10 na: Ožujak 25, 2010, 07:15:13 »

Ljudi kao vi nisu za ovaj forum. Ovaj forum nije za ljude koji će se svadjati, prepirati, vrijedjat jedne iti druge. Ovaj forum je za ljude koji ce uvjek pomoći onima koji to traže i trebaju. I bas se vidi da smo balkanci da nemozemo izdržati niti dan da na forumu nebude svadja.
Evidentirano
Homeboy
*
« Odgovor #11 na: Ožujak 25, 2010, 04:31:18 »

Ako govoris ista o meni, ja nisam kriv. Ja sam covjeku normalno rekao da solucija lagga (bar je tako prije bilo) a ovaj je Ivan dosao srat po mojim komentarima a nezna nista o server hostingu.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

* Razmjena bannera (88x31)

Ukoliko želite Vaš banner ovdje, onda kliknite na bilo koji banner na kojem piše "Vas banner ovdje 88x31".