Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Prijava za Moderatore #3  (Posjeta: 567 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Homeboy
*
Spol: Muški
Član Moto Kluba "Velika"
« Odgovor #30 na: Siječanj 20, 2010, 08:11:55 »

Koliko imate godina:16
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma:http://croherzegovina.org/forum/index.php?board=546.0(nisam bio dugo tu aktivan!! ali sada dolazim nazad Namigujem )
Forum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum):Trgovina za skripte
Zašto baš Vi?:Dobar modernator na navedenom forumu!!!
Evidentirano

Citat:
NIje [cenzura]ost djuro je narucio hakere da mi hakuju  www.croplay.tk
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

ˇˇPOSJETITE NASˇˇ
Adresa mi kafana!
Super Moderator
High Roller
*
Hiljadu ljudi - hiljadu cudi
« Odgovor #31 na: Siječanj 20, 2010, 09:55:47 »

Koliko imate godina: 17
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma: Bio sam admin i vlasnik webstranice i sada sam admin ne mod. na jednom od foruma ali taj server je iz njemacke
Forum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum): SA:MP 0.3 Pokretni markeri & GUI teme ili Prijave, di cu vise biti potrebniji
Zašto baš Vi?: Aktivan i regularan sam korisnik sada sam poceo malo cesce sudjelovati u postovima tako da sam sada 5 sati na dan na forumu a i imam dosta iskustva s tim poslom
« Zadnja izmjena: Siječanj 20, 2010, 10:11:55 od ExtremePower » Evidentirano

IP: 217.20.113.157:7777
www.Mexico-Roleplay.info

Programmer/scripter/mapper
Administrator
Godfather
*
« Odgovor #32 na: Siječanj 22, 2010, 02:03:46 »

Koliko imate godina: 18 ipo
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma: Extra iskustvo,par puta admina(vlasnik sajta),par puta moderator,trenutno mod na www.facebh.com
Forum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum): (Trgovina za skripte(ne bitno koje) ili GUI Markeri)
Zašto baš Vi?: Zato sto imam dovoljno iskustva oko moderiranja,i aktivan sam !
Prijava odobrena.

Koliko imate godina:16
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma:http://croherzegovina.org/forum/index.php?board=546.0(nisam bio dugo tu aktivan!! ali sada dolazim nazad Namigujem )
Forum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum):Trgovina za skripte
Zašto baš Vi?:Dobar modernator na navedenom forumu!!!
Prijava odobrena.

Koliko imate godina: 17
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma: Bio sam admin i vlasnik webstranice i sada sam admin ne mod. na jednom od foruma ali taj server je iz njemacke
Forum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum): SA:MP 0.3 Pokretni markeri & GUI teme ili Prijave, di cu vise biti potrebniji
Zašto baš Vi?: Aktivan i regularan sam korisnik sada sam poceo malo cesce sudjelovati u postovima tako da sam sada 5 sati na dan na forumu a i imam dosta iskustva s tim poslom
Prijava odobrena.
Evidentirano

Još radim na LI-RP skripti i ne odgovaram na pitanja vezana uz LI-RP. Ne trebaju mi beta-testeri, zato mi ne šaljite poruke u vezi toga.
Isto tako ne skriptam za pare, zato mi ne šaljite ni poruke u vezi toga.
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

* Razmjena bannera (88x31)

Ukoliko želite Vaš banner ovdje, onda kliknite na bilo koji banner na kojem piše "Vas banner ovdje 88x31".