Koliko imate godina: 18 ipo
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma: Extra iskustvo,par puta admina(vlasnik sajta),par puta moderator,trenutno mod na
www.facebh.comForum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum):
(Trgovina za skripte(ne bitno koje) ili GUI Markeri)Zašto baš Vi?: Zato sto imam dovoljno iskustva oko moderiranja,i aktivan sam !
Prijava
odobrena.
Koliko imate godina:16
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma:http://croherzegovina.org/forum/index.php?board=546.0(nisam bio dugo tu aktivan!! ali sada dolazim nazad

)
Forum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum):Trgovina za skripte
Zašto baš Vi?:Dobar modernator na navedenom forumu!!!
Prijava
odobrena.
Koliko imate godina: 17
Vaše iskustvo sa moderiranjem sajta/foruma: Bio sam admin i vlasnik webstranice i sada sam admin ne mod. na jednom od foruma ali taj server je iz njemacke
Forum na kojem želite biti Moderator (navedite samo jedan forum ili pod-forum): SA:MP 0.3 Pokretni markeri & GUI teme ili Prijave, di cu vise biti potrebniji
Zašto baš Vi?: Aktivan i regularan sam korisnik sada sam poceo malo cesce sudjelovati u postovima tako da sam sada 5 sati na dan na forumu a i imam dosta iskustva s tim poslom
Prijava
odobrena.