[FG] Future Gaming HardPlay - USKORO SA VAMA

Započeo ᴘᴇᴋɪ, Mart 11, 2018, 12:33:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

FUTURE GAMING COMMUNITY

O nama

Sama Future Gaming zajednica  nastala je krajem 2017 godine sa SA:MP serverom. Krajem 2017 godine doÅ¡li smo na ideju da se probijemo u SA:MP svetu.  Imali smo mnogobrojnih problema sa skripterom koji je mnogo odsustvovao pa nismo mogli u nekom kraćem roku da zavrÅ¡imo mod. Skripta je zavrsena oko 90% da tako preciziram ostale su joÅ¡ neke sitne stvarčice da se odrade, mnogo toga ima u modu a samim tim iz dana u dan ubacujemo nove stvari. DoÄ'ite i zajedno sa nama čekajte OPEN gde ćete zaista ostati bez reči. U Staff teamu su ljudi koji +18 godina i trudimo se samim tim da radimo Å¡to bolje.

Naš STAFF team ili bolje rečeno HIAC team:
Developer - Peki
Vlasnici - Chapo & Makaveli
FG Manager - Marley
Credits: www.balkan-samp.com & Wajtt

Informacije
Portal link: www.future-gaming.net
TeamSpeak3 (trenutno onemogucen): ts3.future-gaming.net
SA:MP: samp.future-gaming.net

Informativni video o serveru
https://youtu.be/dwU0hqr6fno

OPEN SERVERA JE USKORO, PRATITE NAÅ U FACEBOOK STRANICU ZA DALJE INFORMACIJE: https://www.facebook.com/futuregaminghp/
TEMA ĆE BITI UPDATEOVANA SVAKI PUT KADA NEŠTO NOVO UBACIMO/SREDIMO
USKORO ĆE BITI PREZENTACIJE O POSLOVIMA, OSTANITE UZ NAS!

Odlican dizaj  frma
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

#A.J.

Odlično. Lijep dizajn, kao što reče kolega. ;D

Zvanični open servera je 17.03.2018 godine, tj. u subotu u 20 časova, posetite nas!

samp.future-gaming.net
ts3.future-gaming.net

OTVARANJE TEAMSPEAK3 SERVERA JE U PETAK 20:00

Future Gaming Administracija

HAHAHAHAHAHA KOJA KRADJA PORTALA AHHAAHAHGAHAAGHHAAHAHHA JOS SE LIK ZAHVALJIVA
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120563.msg831442#msg831442 date=1521399413]

Jel negde pise da sam ja uradio? Da ja sam sebi stavljam credits ? Vidis koliko si ustvari malouman a pritom i glup.. E moj "Moderatore"

Citat: Pekii poslato Mart 18, 2018, 19:58:36 POSLE PODNE
Jel negde pise da sam ja uradio? Da ja sam sebi stavljam credits ? Vidis koliko si ustvari malouman a pritom i glup.. E moj "Moderatore"

CitatCopyright is a legal right created by the law of a country that grants the creator of an original work exclusive rights for its use and distribution.
Ukrades neciji dizajn i jos preko toga stavis copyright tipa ti si radio, jesi ti glup ili?
CitatJel negde pise da sam ja uradio? Da ja sam sebi stavljam credits ?
E moj 'karderu', 'web dizajneru', 'programeru', aj cuti i mrs kuci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120563.msg831462#msg831462 date=1521401230]
Ukrades neciji dizajn i jos preko toga stavis copyright tipa ti si radio, jesi ti glup ili? E moj 'karderu', 'web dizajneru', 'programeru', aj cuti i mrs kuci
"Karder" "Web dizajner" "programer"
Ti maloumnice stvarno nisi uredu.. Samo ti je do svadjanja pizda ti materina, najvise volim takve debile kao sto si ti, samo traze nekog i nesto da bi mogli da se preseravaju, nataknem vas sve na kurac raspali maloumnici.
EDIT: Nadji neko drugo zanimanje, maloumnice.
Poslednja Izmena: Mart 18, 2018, 20:31:39 POSLE PODNE od Pekii

Citat: Pekii poslato Mart 18, 2018, 20:29:42 POSLE PODNE
Ti maloumnice stvarno nisi uredu.. Samo ti je do svadjanja pizda ti materina, najvise volim takve debile kao sto si ti, samo traze nekog i nesto da bi mogli da se preseravaju, nataknem vas sve na kurac raspali maloumnici.
Po fejsu se kurcis tipa karder, programer, web dizajner sa onim retardima koji ne znaju sta css,  koga ces ti nataci na kurac ne znas hodati, ja sam fino iznio cinjenicu
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120563.msg831442#msg831442 date=1521399413]
i ti si poceo svadju i poceo vrijedjati lol, a najjaci si mi znaci do prije godinu dana se cmario da mu kardam sa amazona stvari a danas ovdje psuje xoxoxo, koji bog

Citat: Pekii poslato Mart 18, 2018, 20:29:42 POSLE PODNE
EDIT: Nadji neko drugo zanimanje, maloumnice.
Da se ubacim.

Nije u redu da uzmes i ukrades neciji trud, a da pritom ni credits ne stavis.

Facebook - Klik

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120563.msg831469#msg831469 date=1521401600]
Po fejsu se kurcis tipa karder, programer, web dizajner sa onim retardima koji ne znaju sta css,  koga ces ti nataci na kurac ne znas hodati, ja sam fino iznio cinjenicu i ti si poceo svadju i poceo vrijedjati lol, a najjaci si mi znaci do prije godinu dana se cmario da mu kardam sa amazona stvari a danas ovdje psuje xoxoxo, koji bog
Ja se kurcim sa dizajniranjem i tim sranjima? Druze ti mene uopste ne znas kad sam ja objavio nesto na fb da sam kardao da sam uradio neki dizajn vamo tamo, druze ja te ni nemam na FB-u cuj tebe molio da mi kardas nesto na amazonu jao ne preseravaj se, em sto si malouman pa ti znas i da lazes.. Ko bi se tebi cmario e moj ti..