[C:RPG] Centurion RPG - 05.01.2018 - 20h (www.centurion-ogc.info)

Započeo Farkias, Januar 02, 2018, 15:11:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

___________________________________________________________________________________________________________

Poštovani članovi i igrači SAMP-a, pozivamo vas na otvorenje CENTURION-a 5.1.2018 u 20:00h.
Zajednica u kojoj neće biti mržnje nasuprot samo dobra zabava i igra.
Voditelji su Farkias, Delja i Kunna. Server je unikatan sto se tiće textdrawova,tut-ova do poslova i salona auta. Zahvale idu i mapperu Milanu Bryantu što nam je uljepšao server sa svojim mapama.
Zahvale idu i Thomas Bailley-u za pomoć oko opisa servera.
Jednostavno da vam ne širim više pogledajte opis, nadam se da će te nas izabrati za igru i uživanje.
Zajednica koja se neće nikada zatvoriti niti iznevjeriti igrače!
___________________________________________________________________________________________________________

Forum: http://centurion-ogc.info/forum/index.php
SAMP IP: 178.33.46.135:7798

Naš forum dizajniran od strane Vendette i Kunne.

Link: centurion-ogc.info/forum

- Registracija/Login/HUD -

-POSLOVI-

Posao - ProizvoÄ'ač namjeÅ¡taja.

Posao - Farmer.

Posao - Mehaničar.

Posao - Kosač trave

Posao - MaÅ¡inovoÄ'a

Posao - Pepsi dostavljač.

Posao - Pilot.

Posao - Ribar.

Posao - Rudar.

Posao - Prevoznik šljunka.

Posao - Bus vozač.

Posao - Prevoznik novca.

Posao - Komunalac.

Isto tako za sve poslove imamo TUT-ove koje možete pronaći u podforumu "Upute za početnike"
LINK. http://centurion-ogc.info/forum/index.php?board=80.0

- Lokacije Centurion Servera -

SPAWN Centurion igrača.

Technology shop [Laptopi,mobiteli,gps i kartice za telefon

Izbor mobitela:

Cvjećara:

Banka [INT i Trezor]

Int Centurion banke.

Trezor Centurion banke koji je zaštičen od pljačke.

Apoteka

Autosalon

Bike Salon

Autoškola

Turnir u boksu.

Glavni burg u LS

Autosalon

Lotto sistem uplaćivanja.

Kupovina namještaja

Ugradnja Neon za automobil

Oltar za vjenčanje

Auto otpad.

Granica LS-LV putarina.

Organizacije

Organizacija SWAT.

Organizacija LSPD(Policija)

Bolnica

Bande/Mafije

Ballas Family

Los Santos Vagos

The Sicillian Mafia

Vaša Centurion zajednica. Vidimo se 5.1.2018 u 20:00h!

Banneri svih organizacija/mafija/bandi

Poslednja Izmena: Januar 02, 2018, 15:17:21 POSLE PODNE od Farkias

Interesantno, svidja mi se. Ima tu par mapa koje sam vidjao vec vjerovatno na sa-mp(najvise mi je boks mjesto ostalo zapamceno). Kako god, fina ideja i fino sprovedeno. Doci cu, imate podrsku.

Citat: berroni.pwn poslato Januar 02, 2018, 15:24:50 POSLE PODNE
Interesantno, svidja mi se. Ima tu par mapa koje sam vidjao vec vjerovatno na sa-mp(najvise mi je boks mjesto ostalo zapamceno). Kako god, fina ideja i fino sprovedeno. Doci cu, imate podrsku.

Skripta je edit Athlonea, mapa boxa i mape svih poslova su ostale iste, to mi nema smisla mijenjati, ako bude sta sto se tice poslova, bice novo. Hvala ti, ocekujemo te :D

Po opisu vidi se da je server brutalan, možda doÄ'em na open.

Bit će nam veliko zadovoljstvo ako Nas posjetite.. Samo da napomenem oformili smo zreo i profesionalan tim, kao i staff team koji je uz nas, pričat priče u suho Vam neću ali Vam obećavam da smo mi zajednica koja se neće ugasiti ako ne ispunimo svoja očekivanja, naprotiv trudit ćemo se kao i do sada da budemo dio Velikih Balkanskih zajednica, svi vrlo dobro znate na koje i šta mislim. Mnogo smo se potrudili oko Opena i tu nećemo da stanemo, idemo ka cilju a cilj kao i svake zajednice je da uspije, ne preko noći, već trudom, radom, profesionalnošću, ljubaznošću i iskrenoj želji da uspijemo kao i mnogi drugi, možda i bolje što da ne...

- Naravno, Marketing te Design team su otvorili prijave, doÄ'ite na naÅ¡ forum prijavite se, svaki rad će biti nagraÄ'en. Lider prijave otvorene joÅ¡ uvijek, skoro sve organizacije su preuzete..
www.centurion-ogc.info/forum
CENTURION OGC |  www.centurion-ogc.info

Lepo,doci cu na open
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Svi igrači su dobrodošli na server! Posjetite nas u petak 20:00h. Centurion Online Gaming Community!
Poslednja Izmena: Januar 03, 2018, 21:37:25 POSLE PODNE od Bailley #Centurion
HostName: Centurion Community - 05.01.2018. - 20h
Address:  178.33.46.135:7798
Ping:     50
Mode:     CC v1.0.0 by Farkias
Language: Balkan

JoÅ¡ jednom da napomenemo večeras otvaranje Centurion servera.. DoÄ'ite i podržite Nas!
CENTURION OGC |  www.centurion-ogc.info