Muma's Script - Level Sistem (Fazon GTA 5)

Započeo Muma, Jul 29, 2017, 21:12:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kao Å¡to već možete vidjeti, radim novu skriptu od 0, skripti nisam dao ime kao npr NooBot, Balkan Underground (navodim poznatije servere Balkana) već jednostavno to zovem Muma's Script (Na Balkanskom: Mumina Skripta). Skripta će biti FULL dinamična Å¡to znači da sve neophodno npr kapije, organizacije, vozila... kreira, briÅ¡e i izmjenjuje ingame i biti će full mysql. Eh, ne volim mnogo da lažem 8), skripta će biti puna unikatnih sistema, bukvalno ne viÄ'eno do sada na Balkanskom SAMPu ali ono baÅ¡, i da pokažem prvu sliku, a to je sistem levela. Sistem levela sam radio po GTA 5 igrici, tj. GTA Online da budemo precizni, znači dobijate experience i kada skupite dovoljan broj vaÅ¡ level se povećava i ispisuje vam koliko je potrebno za sledeći. Kako dobiti experience? Pa jednostavno, sve Å¡to radite na serveru dobijate neki experience, kada ubijete nekoga dobijate neku količinu experienca, kada zavrÅ¡ite posao dobijate experience, itd... Skriptu vučem na to da ima neke stvari iz GTA 5, tako da će te imati neke stvari na serveru kao na GTA 5 i biti će vam potreban odreÄ'eni level da to otključate, no o tome ću u sledećim slikama i prezentacijama, slike i prezenti neće baÅ¡ biti ono svaki 2-3 dan, već neÅ¡to u 7 dana, biti će i WIP tema i prezentacije kada uradim barem 50% skripte, za sada samo slike da ne otkrivam mnogo jer želim biti prvi koji će objaviti ono Å¡to sam ja zamislio, uradio i prezentovao, a ne pokazao i da me svaki drugi retard pokuÅ¡ava kopirati, nadam se da me razumijete.

I da, dok nisam imao neta nisam mogao trenutni mysql mod pa sam radio u FilterScriptama tako da ne vidite i ostale TDove i još neke stvari čisto da ne mislite da je sve prazno, i ovo se odužilo ko saborska sjednica pa da završim.

#A.J.

U ovo će biti prejako, zamisli 100% završeno i da se koristi na nekom serveru, to bi bila kidačina bgm. :D

Citat: #FσÏ...x ãƒ,, poslato Jul 29, 2017, 21:17:52 POSLE PODNE
U ovo će biti prejako, zamisli 100% završeno i da se koristi na nekom serveru, to bi bila kidačina bgm. :D
Hvala braćala, a koristiti će onaj ko kupi skriptu, ja planiram da bude DVOJEZIČNA znači Engleski i naš Balkanski (da ne govorim Bosanski, Srpski, Hrvatski kad je za mene to isto sranje, rekao Hljeb, Kruh ili Lebac meni isti k, samo nek' se jede :D), a pošto će vjerovatno biti jedna od najunikatnijih na Balkanu ne želim da je dam jeftino, hoću i ja nešto da zaradim hahaha :D

#A.J.

Citat: Muma poslato Jul 29, 2017, 21:20:30 POSLE PODNE
Hvala braćala, a koristiti će onaj ko kupi skriptu, ja planiram da bude DVOJEZIČNA znači Engleski i naš Balkanski (da ne govorim Bosanski, Srpski, Hrvatski kad je za mene to isto sranje, rekao Hljeb, Kruh ili Lebac meni isti k, samo nek' se jede :D), a pošto će vjerovatno biti jedna od najunikatnijih na Balkanu ne želim da je dam jeftino, hoću i ja nešto da zaradim hahaha :D
Boga mi, to je ekstra zamišljeno, jel misliš kad se neko registruje da će mu se učitavati na Engleskom, npr. kada neko nešto napiše na Balkanskom da mu se učita na Englesko i tako obrnuto ?
Sve u svemu traži dobru cijenu kada završiš, pošto će RP propast', tako da ćeš imati razloga da povećaš cijenu. :D

Citat: #FσÏ...x ãƒ,, poslato Jul 29, 2017, 21:25:14 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 29, 2017, 21:20:30 POSLE PODNE
Boga mi, to je ekstra zamišljeno, jel misliš kad se neko registruje da će mu se učitavati na Engleskom, npr. kada neko nešto napiše na Balkanskom da mu se učita na Englesko i tako obrnuto ?
Sve u svemu traži dobru cijenu kada završiš, pošto će RP propast', tako da ćeš imati razloga da povećaš cijenu. :D
Ne, nego biraš jezik, koji izabereš u tom ti učitava sve na serveru, primjer:

Na loginu si, dialog: Izaberite vaš jezik.\n==============\nChoose your language.
Spawnuje te: Engleski - Welcome NickName, good to see you again.
Balkanski - Djess ba NickName, nek' si opet doš'o :D

Ako ti budes otvorio nesto ovako na Balkanu, i ako budes imao dovoljno ljudi, koji ce reklamirati, propasce posle Rockstaru GTA Online :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jul 29, 2017, 21:32:05 POSLE PODNE
Ako ti budes otvorio nesto ovako na Balkanu, i ako budes imao dovoljno ljudi, koji ce reklamirati, propasce posle Rockstaru GTA Online :D
Ne otvaram ja više ništa, znaš šta sam prvo dobio kada sam otvarao Amethyst? Ne "ajj braćala podrška idemooo", već "ima li mjesta u admin timu?"...
btw. hvala hahaha :D

Citat: Muma poslato Jul 29, 2017, 21:33:34 POSLE PODNE
Ne otvaram ja više ništa, znaš šta sam prvo dobio kada sam otvarao Amethyst? Ne "ajj braćala podrška idemooo", već "ima li mjesta u admin timu?"...
Eh, da si meni poslao lepo ip, ja bih usao, sve jedno nemam sta raditi po citav dan :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Jul 29, 2017, 21:37:55 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Jul 29, 2017, 21:33:34 POSLE PODNE
Eh, da si meni poslao lepo ip, ja bih usao, sve jedno nemam sta raditi po citav dan :D
Ne mislim ja više nikad ništa pokretati, samo ću po malo za svoju dušu ovo raditi, a vjerovatno preći učiti i raditi nešto od čega bih mogao živjeti za par godina. :)
A Amethyst gamemode sam zakopao na hard disku i neka stoji, par MB ne smeta. :D

#A.J.