[LS:CC] Los Santos Copchase

Započeo Mendes, Januar 13, 2019, 17:30:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.




Los Santos Copchase


Server IP: 92.222.49.112:7711
Discord server: https://discord.gg/S5Mp6Xu
Gamemode: LS Copchase 0.5 R5


OPIS


Los Santos Copchase je server koji je nastao prosle godine, server ima svrhu copchase igre tacnije potjere i nesto na fazon cops vs robbers, server je bio neko vrijeme ugasen no se ponovo vraca jaci nego ikad, kao socijalnu mrezu servera trenutno koristimo diskord iako je u proslosti postojao forum, no se o forumu jos razmatra, nadam se da ce vam se svidjeti gamemode jer je open servera veceras u 20:00h.

Server je naravno dosta nepoznat nasoj sceni na balkanu jer je predvidjen i na njemu su igrali strani igraci, sto se tice da li je server nas ili ne, server je internacionalni i razni igraci iz raznih zemalja su igrali i igrace ponovo na njemu!


SNEAKPEAKS


Server sadrzi podosta sistema koji su predvidjeni za lagodnu igru na serveru, poput novih evenata, derby-a, mapa, dm arena, i slicno. Server ima custom odradjenu vrstu derby-a, i dosta stvari koje su nepoznate nama, takodjer uz to i dolazi novi frisak lobby tacnije spawn, kao i razne mape na kojima ce se copchase(i) odvijati.


VERZIJA


Kao sto svi vec znate, mnogi serveri su na 0.3.7 verziji, no je ovaj server jedan od izuzetaka, i on se nalazi na 0.3DL verziji SA-MP-a koja omogucava custom skinove i objekte, da dobro ste me razumjeli! Server se nalazi na najnovijoj verziji SA-MP-a te ce omoguciti igru igracima bez ikakvih lagova uz veliku ugodnost.


CUSTOM SKINOVI


Kao sto sam vec napomenuo, server sadrzi custom skinove i komandu /buytoys kojom igraci mogu kupovati skinove, ima custom token system i naravno ima ugradjen /freeroam gdje ce igraci moci testirati skinove, i imati maksimalnu zabavu na serveru!


KRAJ


Los Santos Copchase All Rights Reserved ©
Poslednja Izmena: Januar 13, 2019, 17:35:16 POSLE PODNE od Mendesâ„¢

Facebook Stranica:Klik!


Ovde se nalazi album slika sa servera, tacnije neki sneakpeakovi: https://imgur.com/a/ZYKx4ZP

Facebook Stranica:Klik!