Ghetto Story RPG Project

Započeo ghost1337, Decembar 24, 2018, 22:16:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

GHETTO STORY RPG
VLASNICI: Athem & Huska
SCRIPTER: Athem
MAPER: Huska

Prije svega zelim da vas pozdravim i da vam se zahvalim za vrijeme cete izdvojiti kako bi procitali nas opis.
Ghetto Story je projekat planiran je jos od davne 2016. godine. Ipak, nakon nedostatka vremena i velikog neznanja odlucili smo obustaviti sve. Proslo je gotovo 2 pune godine, dosta znanja u vezi pawna se usvojilo, te smatramo da je vrijeme da se ovaj projekat predstavi balkanskoj sceni.
U pocetku je bilo planirano da server bude RPG/DM tipa (svatko ko je igrao na njima zna o cemu se radi). Medjutim nakon dosta razmisljanja, shvatili smo da RPG/DM igraca na balkanu ima jedva 200 (aktivnih) te takav tip servera uopste ne bi imao smisla. Mi smo se zbog  toga odlucili da pruzimo zabavu i igracima koj dolaze sa RP servera, a i onima koji dolaze sa RPG/DM servera.

RADNJA
Radnja je smjestena u nama svima dobro poznati Los Santos, s tim da ce takodje biti aktivni i ostali gradovi ponekad (neke stvari na serveru ce biti smjestene i u njima). Radnja prati 1992. godinu, da vam pojednostavim, bazirat cemo se na Los Santosu onakvom kakav je u San Andreas prici. Los Santos je grad koji vrvi od bandi, kriminala, droge, oruzja, te je oduzimati mu tu "titulu" stvarno nepotrebno.

POSLOVI
Poslova na serveru stvarno je mnogo, te ce biti za svakoga prilika da se okusa u jednom od istih. Igraci ce uzivati radeci poslove, jer nece biti monotoni kao na ostalim RPG/DM serverima. Svaki igrac samim tim sto radi posao kako treba, pomaze citavom gradu i snadbjeva isti sa resursima, bez kojih igra ne bi bila funkcionalna. Ukoliko se narusi taj balans, sve pada u vodu. Vise o poslovima potrudit cu se da objavim sto prije.

ORGANIZACIJE
Kao sto rekoh, Los Santos vrvi od bandi, te cemo se njima i posvetiti. Na serveru ce biti Los Aztecasi, Grove Street, Ballas Gang te Vagos Gang. Svaka banda ima svoju teritoriju. Sve bande ce nastojati da zauzmu teritorije drugih bandi, te tako ce samim vodjama organizacija biti pruzen veci respekt od ostalih igraca. Clanovi svake bande imat ce ulogu da odrze mir na svojim teritorijama,tako sto ce redovno ih cistiti od ostalih gangstera. (npr. Ukoliko 3 ili vise clanova vagosa se nalaze u zoni ballasa(s tim da jedan od 3 vagosa moraju biti rank 5, automatski zapocinje rat). No vise o ovom sistemu u skorijoj buducnosti :D .

OSTALI SISTEMI
Vec sam vas ugusio sa pricom. Tako da cu nabrojati sisteme koji ce biti na serveru, a vi cete blagovremeno biti informisani o svakom od njih detaljno. Neki od sistema koji ce se nalaziti na serveru su: Mission sys, Heist sys, Drug lab sys, ambulance sys...


Zahvaljujemo vam se jos jednom sto ste procitali "kratak" opis naseg servera.Skripta je pri kraju te se nadam da cu uspjet sve zavrsiti do kraja mjeseca januara. Sve detaljnije informacije o svakom sistemu cu objavljivati ovdje. Neke slike mapa mozete pogledati klikom na link: https://imgur.com/a/WpYIZJO


Srecno!
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----