Zentorno OGC - OPEN 3.1.2018 20H

Započeo !sukii, Decembar 27, 2018, 19:12:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

samp.zn-ogc.com
ts3.zn-ogc.com
www.zn-ogc.com


Zentorno zajednica osnovana je 26.03.2013 godine od strane Aleksandra Zivkovića ujedno i skriptera zajednice. Na pocetku zajednice, započet je mod od 0 koji je uspeÅ¡no zavrÅ¡en i otvoren server gde smo imali za nas nevorovatan rekord od 150 igrača. Nakon nekoliko meseci zajednica je zatvorena zbog obaveza skriptera ujedno i samog osnivača Zentorno zajednice.Danas, ponovo smo odlučili da vratimo Zentorno zajednicu. Započet je novi mod, od same 0 od strane naÅ¡eg skriptera žileta i osnivača zajednice. Ovo Å¡to ćete ovde videti nije niÅ¡ta nalik proÅ¡lom ZN modu. Odlučili smo da se radnja same igre bazaira u selu Palemino Creek. NaÅ¡ maper Mihajlo Verćeti, takoÄ'e owner zajednice se postarao da se sve zavrÅ¡i u kratom vremenskom roku. Na serveru možete videti nevorovatne mape, i nevorovatan izgled samog sela.

Opstina & Banka



Nesto od Bank Sistema



Spawn




U sustini da vam ne bi kenjao sad nesto i smarao jedva sam vremena i za ovo nasao da cisto najavim, mod smo uradili za nekih mesec dana, naravno od 0, bilo bi trulo da propadne ovakav mod. Dok drugi serveri na SA editu siju po 100+ dnevno, mi vise nemamo ni volje da radimo, jer balkancima se mnogo jebe za unikatnost.
Hteo bih ovom prilikom da vas pozovem sve 3.1.2019 u 20H da nam se pridruzite i podrzite u svakom smislu te reci.


NARAVNO, NA SERVERU JE BRDO SISTEMA I STVARI, KOJIH NE MOZETE BUKVALNO DA ZAMISLITE, OD JEBENIH SAHTI DO RAZNOVSNIH DROGA MRMERI :D





The article you shared, it was very interesting and meaningful, I hope the next article will update you with interesting and new information to share information to readers, thank you for sharing.
candy crush soda